korzenie
Moderatorzy: krzych_100, BARA, grzesi3k, wojtass9, michelle1992, chemik4
proponuje udac sie do najblizszego sklepu zoologicznego.
Nastepnie korzen trzeba pożadnie wygotowac w duzym garnku (najlepiej jakby sie gotowal ok 24h) dosyp tez soli niejodowanej, ale w sumie moze byc tez zwykla. Mozesz miec jeszcze problem z utopieniem tego korzenia, wtedy (po gotowaniu oczywiscie ) proponuje przycisnoc go jakims kamykiem na jakis czas.
Nastepnie korzen trzeba pożadnie wygotowac w duzym garnku (najlepiej jakby sie gotowal ok 24h) dosyp tez soli niejodowanej, ale w sumie moze byc tez zwykla. Mozesz miec jeszcze problem z utopieniem tego korzenia, wtedy (po gotowaniu oczywiscie ) proponuje przycisnoc go jakims kamykiem na jakis czas.
MOIM HONOREM JEST WIERNOŚĆ